Monday, June 22, 2015

# Advertorial # Bisnes Online

5 Ramadhan ~ 1st Road to Kuih Raya..!!^^


ASSALAMUALAIKUM~^^

Aku nak bagitahu sesuatu ni~

Nak beritahu yang...

Yang...

Yang...

Hari ni hari Isnin...
22/6/2015 bersamaan 5 Ramadhan 1436 H...

Haha itu aje nak bagitau...
Kes takut 'terhilang' 1 hari lagi dalam ingatan macam dulu~^^
Tu pasal bagitau..

SO....

Kueh kueh... *(tiru suara orang jual kueh)

Hari ni ingat nak review pasal iklankan kuih2 raya ni...

Kerepek Selayang a.k.a Kerepek Tiram - RM10 (500g)

Popia Horlick+Milo - RM10/tupperware kecik

D'licious Choc Cornflakes - RM10/telap tinggi (50pcs) 

Biskut Marie Ball colorful~ RM15 /telap (50 pcs) 


Tapi...
Nagntuk sangat...
(typo kut... Ngantuk sgt huhuu~)
Kene bg mata rehat dulu le nampaknya~^^

Nanti cik tunjukkan yea apa bestnya kuih2 ni n info mcm mana nak order~^^
Tempahan dibuka mulai sekarang...
Boleh pos bagi area luar kwsn COD~
COD area Kluang & Kota Tinggi yea~^^
Tapi kalau nak pos pun boleh jea area mana2~
Tgk pd situasi.^^

Sesiapa berminat bolehlah ...

E-mail : ctroxalynna.nh@gmail.com 

atau

SMS Cik Ct : 0111-5786354

(Sorry, Cik Ct ni dah takda tak on Wasap.. SMS aje yea~)

atau bolehlah buat tempahan melalui PM di FB saya, klik SINI.

ataupun cara paling cepat n mudah, komen di bahagian komen entri ni~^^

Insya-Allah saya akan balas kesemua yg berminat dgn tempahan~^^

Diingatkan pada yang nak POS...
Harga yg ditayangkan tu exclude postage yea...
-Tak termasuk kos pos-

Berapa kos pos?
Akan diberitahu kemudian, selepas anda tempah~^^
-ikut kuantiti tempahan- ^^


K tu je. Tata. Wassalam.
Thanks singgah di n3 ni~^^

#nunitez#
#muahciked#


Hahaha .

No comments:

Post a Comment