Tuesday, June 30, 2015

# Cabaran 20 Hari # Celoteh Cik Ct

#Cabaran20Hari | Day 4 - Menu Wajib Bulan Puasa


ASSALAMUALAIKUM~^^

Haloo haloo...
Yeep.. Yeep..

Hari ni n3 kena ceta pasal...

MENU WAJIB BULAN PUASA..^^

haha.
kalau ikutkan aku..
menu yg aku nak kongsi ni, memang wajib ada.
even bukan tiap hari kena ada..
tapi at least kene ada..!

Yg first... apa dia?

Dah semestinya...

Cincau soya atau pun Bandung Cincau Ais...!!



Nampak tu??? Menggoda habis...


Fuhhh, nikmat gila kalau dapat tu lepas seharian berpuasa...
Duk umah lah paling heaven dapat minum...
Minum pepuas...
Sebab dapat sejag besar terus kan...
Tu yg puas bila buat sendiri kat umah...

Sebenarnya tak sepsifik pun kena wajib ada soya/bandung cincau time bulan puasa ni...
Tapi..
More to...
WAJIB ADA MINUMAN AIS..!
Hehe~^^

Ok cukup pasal minuman.
Kalau pada aku...

Bulan puasa wajib kna ada lagi kuih/food ni..
Fav aku kot...
Selalu craving for this kueh lagi2 time bulan puasa.
Kuih apa?

Ni ha....

Kuih tako.. nyummm3!!

Nyum3~~ Dap ngattt~^_^
Foto : ihsan pakcik gugel~

Murtabak? Ehhh... Haha. Ni makan kalau terbeli kat bazaar..
Takpun kalau abah rajin wat..~^^

Ok tu aje nak ceta...
Kbai.
Assalamualaikum~^_^

No comments:

Post a Comment