Thursday, August 20, 2015

# Lagu Melayu # Lirik lagu

[Lirik Lagu] Terus Mencintaimu (Wanns Ahmad)

Assalamualaikum n hi~ ^_^

Today, I wanna share the lyric of a song,

Terus Mencintaimu by Wanns Ahmad


Recently, I saw my cousin posted on Wechat about Wanns Ahmad sang live at TV.

I asked him, who is he?
*Really? You don't know him, Ct? Yes, I did.. till today...*
Haha.. poor me, isn't it?
Not really lah...
*Mianhae-yo on my Manglish n mixed language~^^*

N, here, she gave me the MP3, till it's non-stop bangin' in my head...
Woahhh, this singer's voice are really...
Enjoyable, or sedap, should I say?
Bagus untuk kumpul idea jiwang untuk cerita romantic thriller, 
Penghalang Bahagia yg aku tgh siapkan ni...
Hahaha...

Sangat sedappp,
sampai aku Google n cari liriknya, siapa penyanyinya n videonya...
Sekali check2, lagu ni dah lebih setengah tahun keluaq kat Youtube.. 
OMV dia pun dah 1/2 tahun..
Omaiyaaa. -,-
Hahaha...
*nampak tak, aku ketinggalan lagi d ctu...*

Ok lah, no more babbling,




Let me straight to the lyrics sharing~^^

Here the lyrics of 'Terus Mencintaimu' - Wanns Ahmad
*he's handsome too. haha, any singer with wonderful voive is handsome to me*

Lyrics :

Biarkan lah ku terus mencintai kamu
Mencinta seperti waktu dulu
Kurindu saat kita bersama
Mengikat kasih bahagia

Ku mahu kau tahu kau selalu di hatiku
Tak mungkin ku kan ada yang baru
Ku mahu engkau selalu tahu
Dirimu cinta matiku

Korus
Biarkan lah saja ku terus merindu
Merindu dirimu
Biarkan lah saja aku menyimpan kasih kepadamu

Ku mahu engkau selalu ada di sini
Menemani setiap malamku yang sunyi
Ku sedar kita takkan mungkin bersama

Biarkan lah saja ku terus merindu
Merindu dirimu
Biarkan lah saja aku menyimpan kasih kepadamu
Ohhh...

Ku mahu engkau selalu ada di sini
Menemani setiap malamku yang sunyi
Ku sedar kita takkan mungkin bersama

Biarkan lah saja ku terus merindu
Merindu dirimu
Biarkan lah saja aku menyimpan kasih kepadamu
Ohh..

Ku mahu engkau selalu ada di sini
Menemani setiap malamku yang sunyi
Ku sedar kita takkan mungkin bersama

***
Credit for lyrics : here
***

The Singer, Wanns Ahmad :

Image result for wanns ahmad

Image result for wanns ahmad

He's handsome, isn't he? ^^


Bonus : Official Music Video ^_^


Cover : -



Ok, that's all for tonight~^^

Kbai.

Wassalam.

No comments:

Post a Comment