13 December 2017

# GiveAway # Segmen & GiveAway

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

Annyeong ! Hehe, here we have new GA lagi... Masa first2 singgah blog ni dari salah seorang blogger yang turut join GA ni, Cik Ct terpaku kejap hehe.. Sebab template blog Mya Farisha lebih kurang templae blog Ct yang ni..
Hehe, nasib baik tersedar balik.. Then.. Cik Ct sambunglah balik apa yang perlu dilakukan untuk  join GA ni..
Siapa yang nak turut serta giveway misteri ni bolehlah teruskan bacaan camne nak join ^^
Hadiah dia memang cukup misteri tak tau apa :O

==============================================================

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com


Syarat penyertaan:
  • Mesti menetap dalam Malaysia
  • Boleh pilih untuk join di blog atau di instagram atau kedua-duanya. Tapi, Mya akan pilih salah satu kalau nama terpilih untuk dua-dua penyertaan.

Cara penyertaan:

  • Untuk penyertaan blog, 
    • Mesti follow blog Mya dan instagram Mya
    • Like page Mya *untuk memudahkan komunikasi*
    • Buat entri dengan tajuk "Mystery Giveaway by www.myafarisha.com".
  • Untuk penyertaan instagram, boleh rujuk di post ini.
Hadiah:
  • Mystery box bernilai RM100 untuk setiap pemenang.
Tempoh:
  • Bermula 8 Disember 2017 sehingga 8 Januari 2018

Sekian, itu sahaja. Buat yang join, Ct nak ucapkan all d'best ^^.. Ma'assalamah wa ilal liqa'~

11 comments:

  1. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html

    ReplyDelete
  2. Wahh...misteri betul ni..haha..good luck sista! Muah ciked

    ReplyDelete
  3. good luck nanti nak join la

    ReplyDelete
  4. good luck tau.. moga ada rezeki dalam giveaway ni ye..

    ReplyDelete
  5. Good Luck Ct, Semoga bertuah

    ReplyDelete
  6. Wahh good luck ya! Hadiah apa agaknya yang misteri tu ya! Hihi

    ReplyDelete
  7. goodluckkkk. ray singgah dr segmen yang sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete