Showing posts with label BookCafe. Show all posts
Showing posts with label BookCafe. Show all posts

Friday, November 17, 2017

SWEET 17 ❤ | SWEET DAY FOR SWEET BOOK LOVERS 🌸

11/17/2017 12:34:00 PM 1 Comments
SWEET 17 | 17 November 2017 (17.11.17) already reached us.. Such a beautiful day~

Assalamualaikum WBT and Annyeong !


Hehe today is the day. A special day for a book lover (like me!).

Okay what is it exactly?


It is...


❤Sweet 17 | Sweet Deals❤

So.. if you are one of the fan of books, today is the best chance you HAVE TO GRAB and... if you are really keen for a few books that you might lost a chance to grab before or ....

If you are kinda looking for something new and fresh to your mind for you to read for...

Here's BIG PROMOTION from Bookcafe that you won't want to miss the chance to grab ! ^_^


Yup... 

Flash Sale 2017 


is happening too in Bookcafe :)

But...

This FLASH SALE link only will be open for book-lovers in between of 

12pm-1pm

I hope we can be alert on the time. Tick tock ! 🕰

*Do click the FLASH SALE banner on the mentioned time if you want to know the best deals you might get

---Flash Sale End---
---------------------------------------------------------------------------------------


Does Bookcafe has another special deals on this day?


Of course they have it.. Keep continue your reading and check other promotions too ^^

First, they have fixed their POSTAGE FLAT RATE to RM7 only
(on the minimal purchase value of RM50).




Secondly, they got 50% discounts for more than 70 books ~ Huargghhh~ *gasp my breath*

You might check it yourself by click the banner below. It makes me speechless for the normal price of the books, but when it is deducted by the discounts... fiuuu~





---------------------------------------------

And another discounts calling me to check T_T





Which books should I purchase first? Soooo rambang mataaa... O_o


BONUS :

Ini buku2 yang dapat potongan harga 30% - 40% 

Cuba periksa kalau ada buku favourite korang ^^




Friday, March 18, 2016

INDIE BOX | Beli Buku BestSeller Guna BB1M di BookCafe

3/18/2016 04:20:00 AM 0 Comments
Assalamualaikum n hai semua...

Buat student yang dah dapat baucar buku 1 Malaysia (BB1M) tu kan, kalau korang pening nak buat apa dengan baucar buku korang? Hah, meh sini, Ct nak kongsikan satu berita baik dari kedai buku online terhangat masakini, iaitu Bookcafe.com.my...

Katakanlah korang sampai dah tahu nak belanjakan apa dengan baucar buku korang. Ataupun korang memang minat sangat nak beli buku tak kiralah pelbagai jenis dan genre sekalipun, tapi masih ragu-ragu nak habiskan kat mana semua baucar buku tu? Nak pergi shopping kat kedai buku berhampiran, tak sempat? Kalau boleh, nak beli buku tu, terus dihantar sampai depan pintu... Okay...

Ini dia salah satu penyelesaiannya... 

Pakej INDIE BOX - daebakkk~
Pakej INDIE BOX - dengan pakej ni, Bokcafe menawarkan peringkat pembelian mengikut berapa keping baucar buku yang nak digunakan. Macam mana? Korang boleh refer pada gambar di bawah.