Showing posts with label Celoteh Cik Ct. Show all posts
Showing posts with label Celoteh Cik Ct. Show all posts

19 December 2015

14 December 2015

Finally... I'm Back Again...

14.12.15 2 Comments
Assalamualaikum n hai allz...

Hai.... *say hi kat my blog ni...*
lama tak jumpa di sini.
terkezut tak? terkezut tak Cik Ct kembali di sini?

Image result for i'm back

Hahahahaha *gelak dulu sat, geli limfa aku ni*... Sebelum ni, aku cakap nak delete blog ni kan... hahahaha. memang aku tutup. tapi lepas 3 bulan, aku rasa aku rindu blog ni... here is what i wanna be myself n write anything of my opinions, personally. and senang utk aku berkongsi tips, iklan n review kat sini utk tatapan dan perkongsian ramai ^^
*manalah tahu, tetiba internet dah terlaju, maka aku pun terajin nak buat tutorial pulak kan... haha, sila muntah pelangi :p

after 3 months... kuikuikui...

10 September 2015

Say Hello to Goodbye Blog~

10.9.15 1 Comments
Assalamualaikum n hai semua~^^

Image result for goodbye image

Goodbye?

Huh??

Yup... tujuan post kali ni adalah untuk mengucapkan Selamat Tinggal...

Kepada siapa?

Hurmmm...
Kepada...

BLOG ini dan juga kesemua followers yg sudi follow blog saya yg ini. :)
Di sini saya nak ucapkan terima kasih kepada 16 orang followers yg sudi ikut blog yg hambar ini.
Kikiki.

Kenapa Selamat Tinggal?

21 August 2015

05 July 2015

Nama Panjang Sangat...

5.7.15 6 Comments
ASSALAMUALAIKUM~*_*

kebelakangan ni...
boleh dikatakan ada beberapa ketika media sosial viral dengan nama seorang adik perempuan ni..
tak silap aku sampai dia ada 7 nama..
tu nama dia je, belum masuk nama abah dia... fuhhh
panjangnya...!!

hahaha,
buat yg curious, or rata2 ramai dah tahu, tapi nak tahu gak nama adik yg memeiliki nama terpanjang di Malaysia setakat ini, bolehlah klik

hahaha. viral kan nama adik tu?
sampai 2 tahun berturut kut nama adik tu viral..
so.. bila aku baca artikel bila penulis tu mention kesian bakal suami adik tu nanti masa akad..

terus...
aku teringat pasal diri aku..
hahaha..
walaupun nama aku tak sepanjang nama adik tu...
tapi..
aku kalah 3 nama je dgn adik tu..
aku rasa bangga?
surely tak,,
bukan tu yg aku nak celotehkan kat cni..

cuma terfikir...
nanti kalau aku nak nikah...
kesian gak bakal suami aku yek masa akad nikah..
hahaha..

pernah masa aku sekolah dulu kut..
kawan2 usik aku..

"Kau nanti nak kahwin, jangan cari suami semput..."