Showing posts with label Promosi Jualan Buku. Show all posts
Showing posts with label Promosi Jualan Buku. Show all posts

Tuesday, September 27, 2016

#EverySingleThing | Novelet Projek Amal Novelis Fathi Fatim (Adra Adlina)

9/27/2016 06:03:00 AM 2 Comments
Assalamualaikum, 
Greeting and annyeong ! ^^

Okay, bismillahirrahmaanirrahim...

Sebelum Ct berceloteh panjang,,, Ct kan... Nak tanya ni... Korang kan.... 

Minat membaca karya penulisan kreatif tak? Pada masa yang sama korang suka terlibat dengan program bacaan yang membolehkan korang buat sumbangan amal?

Kalau ya, post ni memang untuk korang... Woahhh, kenapa pulak ni kan? Macam ni...

Tujuan Ct menulis entri ni adalah untuk mengetengahkan satu projek amal  yang ditulis dan dikendalikan oleh seorang penulis novel yang kini ingin dikenali sebagai Fathi Fatim. 

Projek amal yang Ct maksudkan pula adalah seperti berikut :-
(ni kes copy paste sahaja drpd malumat yg Kak Fathi bagi.. hehehe)


Friday, March 18, 2016

INDIE BOX | Beli Buku BestSeller Guna BB1M di BookCafe

3/18/2016 04:20:00 AM 0 Comments
Assalamualaikum n hai semua...

Buat student yang dah dapat baucar buku 1 Malaysia (BB1M) tu kan, kalau korang pening nak buat apa dengan baucar buku korang? Hah, meh sini, Ct nak kongsikan satu berita baik dari kedai buku online terhangat masakini, iaitu Bookcafe.com.my...

Katakanlah korang sampai dah tahu nak belanjakan apa dengan baucar buku korang. Ataupun korang memang minat sangat nak beli buku tak kiralah pelbagai jenis dan genre sekalipun, tapi masih ragu-ragu nak habiskan kat mana semua baucar buku tu? Nak pergi shopping kat kedai buku berhampiran, tak sempat? Kalau boleh, nak beli buku tu, terus dihantar sampai depan pintu... Okay...

Ini dia salah satu penyelesaiannya... 

Pakej INDIE BOX - daebakkk~
Pakej INDIE BOX - dengan pakej ni, Bokcafe menawarkan peringkat pembelian mengikut berapa keping baucar buku yang nak digunakan. Macam mana? Korang boleh refer pada gambar di bawah.